Pieve Martino - Fam. van der Weghe

Voor het tweede jaar op rij deden wij beroep op de diensten van S.M.O.O.K. voor onze reis naar Toscane en alweer werd dit een supergeslaagde vakantie! De eerste week logeerden we in Casa Melograno/Pieve Martino, een prachtig oud kerkje, zeer rustig gelegen.

Alessandra en Mauro zijn supervriendelijke mensen! We voelden er ons snel “thuis”. Bij aankomst kregen we een flesje rode wijn aangeboden, we konden er ter plaatse ook nog bij aankopen, wat we uiteraard ook hebben gedaan, want de huiswijn smaakte heerlijk!

Alessandra spreekt een aardig woordje Engels, ze staat steeds voor je paraat wanneer je vragen hebt. Dagelijks werd het zwembad en de tuin goed onderhouden door Mauro.

Onze accommodatie had alle nodige comfort, we mochten er ook gebruik maken van de wasmachine en dat was mooi meegenomen.

We hebben het ook heel erg getroffen met onze Franse en Nederlandse buren. Op een avond zaten we samen op terras voor een gezellige babbel en deelden we onze reisverhalen. ’s Middags aan het zwembad dronken we samen ons apéritiefje, de kinderen speelden samen en maakten veel plezier… toch kon iedereen ook van zijn “eigen vrije tijd” genieten. Niets moest alles kon!

De locatie is zeker ook aan te raden omwille van de ligging. Alle steden en dorpjes die wij wouden bezichtigen waren zeer vlot bereikbaar.