Monastero San Pietro - Marc Arendsen

Na een tussenstop van enkele dagen in Duitsland zijn we vandaag veilig thuis gekomen. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Wat betreft de locatie: werkelijk een unieke locatie in alle opzichten. Veel m2!!! Wel verouderd maar netjes en schoon. Keuken is helemaal top, alleen de koelkast is wat klein voor grote gezelschappen. Daarnaast zijn de kookpannen ook niet berekend op 7 personen. Terras en uitzicht zijn geweldig, heerlijk om 's avonds te zitten.

Slaapkamers zijn bijna allemaal ruim en badkamers zijn prima. Tuin (barbecue) en zwembad zijn ook geweldig (onderhoud zwembad uitstekend). We hebben echter geen buitenkeuken kunnen ontdekken......Het huis is best warm. We hebben 3 ventilatoren gekocht om de slaapkamers 's nachts koel te houden. Deze kosten slechts 20 euro per stuk en zouden eigenlijk bij de inventaris moeten zitten vinden we (maakt het verblijf een stuk aangenamer). Ondersteuning van Daniella was uitstekend. Zeer snelle follow up bij vragen, etc. Alleen vinden we nog steeds dat het wifi probleem iets te gemakzuchtig is opgepakt....Pas na jouw interventie kwam er schot in de zaak.

De ligging van het huis is erg centraal (al ligt het wel afgelegen). Pizza, Sienna, Florence, etc. zijn goed te bereiken. Met name Florence is zeer goed te doen met de trein!! Lucca heeft ons hart gestolen. Erg mooie en relaxte stad. Fiets huren en over de stadswal fietsen is een aanrader. Ook het torture museum (cultureel niet echt hoogstaand 😊) is interessant, ook voor kinderen die niet al te kwetsbaar zijn.

We zijn allemaal erg te spreken over jouw dienstverlening!! Met name je snelle en plezierige manier van communiceren zijn wat ons betreft uniek en van grote toegevoegde waarde!! We zullen het zeker doorvertellen en bij een volgende keer graag bij je terugkomen.

Dank voor alles!