La Corte d'Elsa - René Lansink

Het was wederom fantastisch bij La Corte D’Elsa. We werden bij aankomst weer bijzonder hartelijk ontvangen door Ilaria, die ons al op stond te wachten. Het appartement was natuurlijk ook weer tip top in orde. Het ontbrak ons aan niets.

Twee avonden hebben wij bij Silvana gegeten, die heerlijk voor ons heeft gekookt. Dat zij beide keren alleen voor ons moest koken omdat er verder geen gasten waren, maakte voor haar helemaal niets uit en deed niets af aan haar enthousiasme. Natuurlijk kwamen na afloop ook de flessen met zelf geproduceerde afzakkertjes weer op tafel.

Wat erg leuk is en volgens ons ook een aanwinst voor La Corte D’Elsa, is "Chiosco ai Renai” dat zich op zo’n 75 meter van La Corte D’Elsa bevindt. Hier kun je s’ochtends vanaf 09:00 uur brood kopen een heerlijke espresso drinken, heerlijk lunchen en ’s avonds van een aperetivo inclusief de gebruikelijke hapjes genieten. Dit alles onder het genot van een prachtig uitzicht over het prachtige Toscaanse landschap.

Verder hebben we niet zoveel bijzonders ondernomen deze keer, gewoon heerlijk genieten van het weer en van LA Corte D’Elsa.

Overbodig te vermelden dat wij zeker weer terugkomen!