La Corte d'Elsa - Fam. Graat

Onze vakantie was zeker de moeite waard al hadden we erg veel pech met het weer. We hebben veel regen gehad en met op sommige dagen 13 graden, wolken en wind was dat jammer maar helaas. De eerste 2 dagen en de laatste dag waren eigenlijk de beste.

We zijn goed ontvangen door Ilaria. De accommodatie was erg mooi en compleet. De omgeving is werkelijk schitterend. Omdat wij met een kleinte van 7 maanden op pad waren hebben we niet de grote steden als Siena, Luca en Florence aangedaan maar zijn we naar kleinere plaatsen zoals Volterra en San Gimignano geweest. Helaas gingen daar kort naar aankomst ook de sluizen open, maar ondanks dat konden we wel zien dat het prachtige stadjes zijn. De weg naar Volterra alleen al is de moeite waard om te rijden. We hebben veel zelf gekookt ivm de kleine en dat ging prima want de keuken was goed ingericht. In Castelfiorentino kun je alles vinden wat je nodig hebt en op zaterdag is er een versmarkt waar je al je groente, vis en lokale lekkernijen kunt halen. Corte 5 is ruim maar ook wat gehorig doordat de andere delen van het huis bewoond zijn. Het is aan te raden om lekker de auto te pakken en rond te gaan rijden want dan ontdek je dit mooie gebied het best.

We willen zeker nog eens terug naar Toscane dus reken er maar op dat we weer van jouw diensten gebruik zullen maken :)