Casale Giuncarelli - Harmen & Valery Hunnik

Onze terugreis verliep voorspoedig. We vlogen op Eindhoven en waren om 17 uur alweer thuis.

We hebben het naar ons zin gehad. Daniela is een erg aardige gastvrouw met goede adviezen over de stad, omgeving en praktische zaken als winkels en de bustijden. Guincarelli ligt op een mooie locatie in de heuvels met uitzicht op Florence. Het appartement was prima voor ons vieren. Fijn zwembad, lekker rustig en genoeg wandelpaden in de buurt. We hebben echt fantastisch weer gehad, dat is natuurlijk mazzel. 's Ochtends wakker worden door gefluit van vogeltjes en ontbijten in het zonnetje. De stad is dichtbij, we zijn een paar keer met de bus naar Florence geweest en dat is goed te doen. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.

Het is nu wel even wennen met de kou en regen -:)