Borgo le Querce - Monique Uneken

We hebben een heerlijke tijd gehad.

Ruim appartement, bestierd door vriendelijke dames die je met alles goed van dienst zijn. Ze doen erg hun best het je naar de zin te maken. Zo was er de eerste 2 dagen geen warm water, maar hebben ze hier alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. Na 2 dagen was alles in orde.

Omgeving is fantastisch; een nog niet bekend gebied voor veel Nederlanders (best fijn als je op vakantie bent, tenminste vinden wij). Dagje Rome, meer van Bolsena en de Tyrreense kust (met bezoek Giardino dei Tarocchi; overigens een bezoek waard) zijn goed te doen! In het dorp Acquapendente een halve dag e-bikes gehuurd en met de mountainbikes de heuvels rondom dit dorp beklommen.

Racefietsen kan hier ook fantastisch, het nadeel is de gravelweg vanaf het huis. Je zult eerst met de auto naar beneden moet rijden voordat je op de fiets kunt stappen.

Jou service is ons wederom goed bevallen; dank daarvoor en graag tot een volgende keer!