Borgo la Rocca - Fam. Roelofsen

We hebben het zeer goed gehad en hierbij een kleine resume van onze bevindingen:

Eerste 4 dagen Casa Larice/Borgo la Rocca te Quarrata (FI). Streek is erg mooi en je kunt er leuk wandelen vanuit je verblijf. Leukste stad is de buurt is Pistoia (let wel op met de feestdagen, want wij waren daar op 15 aug en dan is natuurlijk alles gesloten).

We hebben vanuit deze case Lucca, Pistoia en Pisa gedaan. Naast Pistoia is Lucca ook heel erg leuk en hebben we de Torre Guinigi beklommen waar boven op het dak bomen groeien. Verder piazza Anfiteatro en verschillende pleinen en kerken bezocht. Mooie stad en nog niet te toeristisch. Pisa is geen aanrader (veel te veel toeristen en geen charme meer). De casa zelf viel een beetje tegen. Het appartement bestaat uit kleine ruimte en verdiepingen zodat je eigenlijk nooit leuk bij elkaar in 1 ruimte zit. Het zwembad was goed maar ligt in de middag niet meer in de zon. Ik had zelf een moutainbike gehuurd maar deze was niet in topconditie en voor mij ook te klein (ben zelf 1,78m). Het uitzicht op het gemeenschappelijk terras is wel heel erg mooi

Ik hoop dat je hier wat aan hebt en alvast bedankt voor de hulp bij onze vakantie.