Borgo la Rocca - Anoniem

Italië blijft ons bekoren, ook nu weer. De taal, de cultuur, de keuken, de natuur…alles straalt klasse en eenvoud uit. Zo puur. San Gimignano, Siena, Lucca, Montecatini, Pistoia…waanzinnig mooi.

Het drama in Genua, de brug waar we 10 dagen eerder zelf nog waren over gereden voor onze tussenstop richting Portofino, heeft ons wel aangegrepen en legt de andere kant van Italië pijnlijk bloot (kan echter ook hier en in andere landen gebeuren!). Ontvangst in beide accommodaties was oké, bij la Rocca in Quarrata wel iets hartelijker. We hebben in la Rocca ook hun olijfolie- en wijnproductie kunnen gaan bezichtigen en wat voorraad ingeslagen ;-) Zeer fijne en aangename mensen!

Het zicht en de ligging in Quarrata zijn subliem, een mooi gebouw maar minder afgewerkt dan in Brolio. Daar was alles verfijnder en ook verzorgder. Ook zwembad in Brolio was groter en daardoor interessanter. Ook nodig gezien het domein, de sfeer was daar super. Quarrata domein is eerder voor koppels en kleinere families denk ik. Ontbijt mogelijkheden en diner ’s avonds is een extra troef in Brolio, zeker voor die prijs-kwaliteit verhouding (ontbijt cultuur in Italië is wat afwezig en dat dus relatief duurder).
We begrijpen de 9,1 op TripAdvisor.

Beide dames waren, zoals wij, zeer te spreken over de samenwerking met SMOOK, veel terugkoppeling en advies. Top werk Chris! Een volgende keer denken we zeker terug aan jou om een boeking te plaatsen. We denken dan aan de streek van Ravenna en Rimini, Oostkust.

Bedankt Chris voor de fijne samenwerking.