Borgo da Vinci - Jeroen & Ilona

Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. We werden hartelijk ontvangen door Filomena met koffie, koud water en een fles lekkere wijn. Het is een prachtig vakantiehuis, zeer smaakvol ingericht met prima bedden en een heerlijk zwembad.

Gedurende ons verblijf merkte wij ook dat het complex dagelijks werd onderhouden. Zeer netjes. Wat daarnaast zeker het vermelden waard is, is het systeem dat gasten zelf wijn en koffie kunnen pakken. Aan het eind van de vakantie kun je dan zelf doorgeven wat je hebt gebruikt en dat reken je dan vervolgens af. Komt erg prettig over en geeft het gevoel van vertrouwen. Enig minpunt vonden wij de airco's in de slaapkamers. Deze maken erg veel herrie en produceren een onregelmatig geluid. Het lijkt of ze niet meer helemaal goed functioneren. Ze koelen overigens wel goed. De accommodatie is mooi gelegen en geeft een prachtig uitzicht over een deel van Toscane. Heerlijk rustig en lekker buiten het massa toerisme. Daarnaast hadden we leuk contact met anders gasten. Je merkt dat dit soort accommodaties een redelijk gelijkgestemd publiek trekt.

Tips qua eten zijn:
- La Burra di Vinci
- Agriturismo Il Piastrino

Bij beide restaurants hebben wij tweemaal gegeten. De eerste keer bij La Burra di Vinci kwamen wij er bij het afrekenen achter dat er alleen contant betaald kon worden. Wij hadden geen cash geld. Maar kregen het volste vertrouwen dat wij de volgende keer konden afrekenen. Dit is toch wel bijzonder en gastvrij.

Tot slot wil ik ook jou bedanken voor je service. Wij zijn vastbesloten weer via jou te boeken zodra we weer naar Italië gaan.