Agriturismo S.Angelo - Hans & Daphne

Wij verbleven een week, in het voorseizoen, in het huisje Casa Fenile. Het huisje is van alle gemakken voorzien, erg prettig. Sant Angelo is een prachtig landhuis, met fijn zwembad, in een mooie omgeving. Je kunt hier in alle rust en privacy genieten van wat Toscane te bieden heeft.

Het ontvangst door Cristianne was hartelijk, doch zakelijk en kort. De gastvrouw legt het hoogst nodige uit, en maakt het allemaal niet te moeilijk. Gedurende het verblijf, bleef het contact met de gastvrouw wat zakelijk en functioneel. Zo werden we niet echt op weg geholpen waar we in de buurt mooi zouden kunnen wandelen met ons gezin, het antwoord was dat Italianen weinig te voet doen. Wij misten daarnaast ook wat leven in de ‘brouwerij/boerderij’. Het is voornamelijk een prachtig landhuis waar niet zoveel omheen gebeurd.

Het gemoedelijke zat hem echter wel in het restaurant en haar personeel (!!), wat ons uitstekend bevallen is, lekker eten voor een mooie prijs. Het restaurant is echter alleen open op reservering (of als anderen gereserveerd hebben). Dit moet je dus goed organiseren. Om aan te sluiten bij vorige reviews, het zou fijn zijn als ook de mogelijkheid bestaat om tussen de middag bijv. een koffie te halen bij het restaurant.