Agriturismo S.Angelo - Fam.Rooijmans

We kijken terug op een prachtige vakantie met 2 ontzettend fijne verblijven in de accommodaties van Smook!

We waren al eens vaker in Toscane geweest maar dat was al meer dan 10 jaar geleden, het is echt een prachtige streek met zeer vriendelijke en behulpzame mensen en heerlijk eten! De verblijven waren beide gelegen op prachtige locaties, mooi afgelegen met een prachtig uitzicht.

Bij Poggio Martino werden we hartelijk door Francesca ontvangen, ze was gedurende ons hele verblijf erg behulpzaam en ze stond altijd voor je klaar. Leuke wijnproeverij gehad bij La Faralli een paar 100 meter verderop! Bij La Leopolda in Chiannace aan de doorgaande weg hebben we ook heerlijk gegeten en daar zit je werkelijk prachtig, tip!

Het appartement was erg ruim en comfortabel, prima bedden en alles wat je nodig hebt was er. Een toevoeging op het keukengerei, borden/kopjes/glazen etc. zou mogen van alles is precies genoeg voor het aantal mensen. Heerlijk gelegen aan het zwembad, ruim voldoende ligbedjes en parasols!

In Sant Angelo werden we ook prima ontvangen door Cristiane, ze is was zakelijker en het is iets commerciëler opgezet dan bij Poggio Martino. Ook hier hebben we een super leuke week gehad, zeer net appartement, erg schoon ook van alle gemakken voorzien en de airco is toch wel een pré!

Ook hier geldt dat het keukengerei enigszins beperkt was, ook van alles net genoeg. Voordeel van deze accommodatie is dat er een restaurant is. Prima gegeten, niet super bijzonder maar goed. De eigenaar heeft echter nog een restaurant een paar km. verderop als je richting Foiana rijdt, de kaart bij dit restaurant is echter veel uitgebreider en daar hebben we een aantal keer super goed gegeten voor relatief weinig geld.

We zijn erg te spreken over beide accommodaties, de één is niet beter dan de ander. Ze zijn verschillend maar allebei zeer zeker de moeite waard! We zijn ook zeker enthousiast over Smook, de communicatie met jou verloopt zeer prettig en snel. We zullen je dan ook zeker aanbevelen en we kijken al naar nieuwe opties voor volgend jaar zomer. We zijn geen mensen die ieder jaar naar hetzelfde verblijf gaan, daarvoor zijn er te veel mooie plekjes op de wereld maar ons voornemen is om volgend jaar weer naar Italië te gaan dus je zult nog wel van ons horen!

Bedankt voor al je hulp en tot horens!