Agriturismo S.Angelo - Fam. Wiggelinkhuijsen

Via Chris, met wie we zeer prettige ervaringen hebben om onze vakantie bij te boeken, zijn we dit jaar opnieuw in 'ons' geliefde Italië geweest. Het prachtige Toscane, waar we niet uitgekeken raken had onze voorkeur. We verbleven in het pittoreske dorpje Brolio bij Agriturismo St.Angelo, een prachtige locatie, gelegen op een heuvel midden tussen de olijf- en appelbomen.

Bij aankomst viel ons direct op hoe netjes onderhouden het geheel erbij lag. De aankomst in ons apprtement 'l Oleandro was top! Netjes, schoon en ademde een Italiaanse sfeer uit, fijn om zo na een lange reis hier je vakantie te mogen vieren! Stadjes als Cortona, Montepulciano, Arezzo en het Trasimeno meer zijn heel goed aan te rijden. Heerlijke restaurantjes in de buurt en zelfs een rijdende bakker (Menci!) met wie we een leuk contact hadden! Onze kinderen (22jr en 19jr) hebben ook genoten, heerlijk zwembad op 10 meter afstand van je terras! Zeker voor herhaling vatbaar!