Agriturismo Miralduolo - Sjoerd Blom

We hebben 2 weken in Casa Terrazza vakantie gehad. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 14 en 11. We hebben ervan genoten!

De locatie is prachtig met een mooi uitzicht op Perugia, veel gras en een mooi zwembad dat netjes onderhouden wordt. Ook het appartement is goed onderhouden met veel voorzieningen. De eerste week waren er veel gezinnen wat wij allemaal erg gezellig vonden. De tweede week was het iets rustiger. Er is veel te zien en te doen in de buurt, zoals mooie steden, gezellige dorpjes, heerlijke wijn proeven, in het zuiden natuurgebied Monte Sibelini en rafting. En elke keer lekker terugkomen met een duik in het zwembad.

De beheerder Alinda heeft alles goed geregeld en is erg gastvrij. De cake bij aankomst, een pizza-avond met veel gezelligheid op de maandag en dinsdag, en snel hulp als het nodig is.

Wij raden iedereen een verblijf bij Miralduolo van harte aan!