Agriturismo Gheppio - Anoniem

Helaas zijn we weer thuis na een fantastische vakantie in Toscane. We hebben echt genoten van de plek en de accommodatie. Hanna was heel behulpzaam en heeft ons nog fijne restaurantjes aangeraden. Ook de ‘brood-bus’ die er elke ochtend stond was ook heel fijn. Verder was het heel prettig dat er overal horren voor de ramen waren.

We hebben heerlijk op het strand ten noorden van Cecina gelegen, wat echt mooi was. En we hebben ook nog heerlijk bij het zwembad gelegen. Het water in het zwembad was natuurlijk wel een beetje koud, maar dat wisten we in deze tijd van het jaar. Maar onze zoon van 3 heeft er elke dag met veel plezier in gezwommen en gespeeld.

We hebben nog Lucca en Volterra bezocht en deze steden waren goed aan te rijden en ook zeker aan te raden voor andere huurders. Vooral het fietsen over de stadsmuur in Lucca en het ijs van Gelatarium (http://www.gelatarium.com/)

Bij aankomst vonden we het heel fijn dat jullie erg flexibel waren (met de late aankomst). De uitleg met het kaartje en de foto was er handig en het was fijn dat het licht alvast branden etc.

We zullen jullie appartementen zeker aanraden bij vrienden en kennissen en misschien komen we volgend jaar zelf nog een keer terug.