Agriturismo Antico Feudo - Fam.van Hal

We hebben een super vakantie gehad! Mede door de hulp van jou!

Tenuta Adragna: mooie, eenvoudige accomodatie, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Prima ligging om de omgeving te verkennen of naar het strand te gaan- Marco is zeer behulpzaam. Het enige is dat je soms “last” kunt hebben van de drukke doorgaande weg. Het terrein is prachtig, het ontbijt prima.

Agriturismo Antico Feudo: als je van rust en ruimte houdt is dit de place te be! Prachtige natuur, schitterende vergezichten. Echt een aanrader! Aardige mensen, lekker eten. Siciliaanse bruiloft meegemaakt! Het ligt wel afgelegen, zodat je niet zo snel ‘s avonds nog ergens gaat eten. Maar het eten hier is prima!

Agriturismo Sant Elia : zeer hartelijke ontvangst door Christina en haar moeder Maria. Prima verzorgd ontbijt. Wel jammer dat er geen vers brood is, maar toast. Lekkere home made marmelades, limonata en taarten. Limoncello gemaakt met Maria, was erg leuk.
Leuke omgeving waar je heerlijk kunt eten. Siracusa, Avola, Noto, Modica, allemaal leuk om te bezoeken. En natuurlijk de leuke strandjes.

Kortom Chris , we hebben ervan genoten! Dank voor je hulp! We zullen je aanbevelen. Komen zeker bij je terug als we weer voor Italië kiezen!