Buoninsegna - Fam.Remmelts

We zijn inmiddels weer veilig thuis gekomen na een heerlijke vakantie. Toen we zaterdags aan kwamen rijden, dachten we wel even van: waar komen we nu terecht? De route vanaf Rapolano Terme over de onverharde weg (met snelweg en spoorbaan dichtbij) is niet erg fraai. Maar de aankomst bij Villa Buoninsegna maakte alles goed.

Huisje Limonaia was helemaal top, netjes, compleet en van alle gemakken voorzien. Ook de airco is een groot pluspunt. Zelfs het beddegoed, handdoeken, theedoeken en tafellakens werden na een week verschoond, dat vonden we erg fijn. We hebben er ook meerdere malen gegeten. Geen hoogstandjes, maar wel erg lekker en genoeg. Daniella is een heel vriendelijke en behulpzame dame. Ze heeft ons goede tips gegeven voor activiteiten en eetgelegenheden in de omgeving. Helaas moesten we ook nog een bezoekje brengen aan een arts. Ook daarbij was ze betrokken en behulpzaam. Ook de andere medewerkers waren erg vriendelijk.

We hebben zelfs nog een nachtje bijgeboekt, zodat we op zondag konden wegrijden. Toen zaten we in het aangrenzende appartement. Dat appartement was ook prima, maar kon naar onze mening niet tippen aan Limonaia. Limonaia is ruimer, lichter en die wasmachine was ook erg handig.

Kortom, een goede vakantie. Deze accomodatie kunnen we anderen zeker aanraden. Bedankt voor al je hulp, informatie en interesse.