dr001-1.jpg

Poggio Martino

We kregen er en zeer aangename verwelkoming door Francesca. Onze accommodatie was vlakbij het zwembad gelegen, wat zeer handig was. Een prachtige tuin met zicht op Montepulciano.
— Familie van der Weghe - 2018

Beschrijving

Het landgoed Poggio Martino ligt prachtig op een heuvel in Toscane en beschikt over zeven vakantiehuizen met elk een eigen terras. Het is heerlijk panoramisch gelegen, biedt een uitstekend zwembad met kinderbad en dankzij de ruimte en zorgvuldig aangelegde tuinen heerst er een familiare, maar serene sfeer. Het huis is gerestaureerd met het behoud van de oorspronkelijke architectonische kenmerken en is zorgvuldig ingericht in landelijke, typisch Toscaanse stijl. De locatie in Toscane, tussen Montepulciano en Cortona, biedt mogelijkheden om de regio te verkennen.

 • 7 appartementen

 • Kindvriendelijke tuin met peuterbad

 • Wekelijks traditioneel Toscaans diner

 • Persoonlijke ontvangst

 • Gelegen tussen Cortona en Montepulciano

 • Veel andere gezinnen aanwezig

 • Zwembad met solarium en speeltoestellen

 

Appartementen van één tot vier slaapkamers


Casa Noce (2p)

€.420,00-€.630,00/week
Casa Noce is een vakantiehuis voor twee personen. Het heeft een eigen terrasje voor de entree, met zicht over de heuvels en Cortona. De woning ligt niet aan de zwembadzijde.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 40 m2
Living met open keuken
2-persoons slaapkamer
Badkamer met douche/WC

 

Casa la Vigna (3p)

€.490,00-€.770,00/week
V
akantiehuis la Vigna beschikt over twee slaapkamers, waarvan één kleine kamer met 1-persoons bed. Het is daarom perfect voor een stel met een kind tussen de drie en veertien jaar oud. Het appartement heeft een eigen buitenruimtje en ligt aan de zijde van de Montepulciano vallei.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 55 m2
Living met open keuken
2-persoons slaapkamer
1-persoons slaapkamer
Badkamer met douche/WC

 

Casa Olivo (4p)

€.560,00-€.910,00/week
Vakantiehuis Olivo ligt op de begane grond van de Villa Martino en heeft een eigen terras op korte afstand (om de hoek) van het huis. De ligging nabij de entree van het landgoed maakt het een praktische oplossing. Perfect voor vier personen, op verzoek wordt er een babybedje klaargezet.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 65 m2
Living met open keuken
Twee slaapkamers
Badkamer met douche/WC

 

Casa Forno (4p)

€.560,00-€.910,00/week
Casa Forno ligt aan de Cortona zijde van het landhuis en beschikt over twee slaapkamers. Het vakantiehuis beschikt over een eigen terras met tafel, stoelen en parasol. Het zwembad ligt aan de andere kant van de villa.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 65 m2
Living met open keuken
Twee slaapkamers
Badkamer met douche/WC

 

Casa Melograno (6p)

€.770,00-€.1.330,00/week
Vakantiehuis Casa Melograno beschikt over drie slaapkamers en heeft zowel voor de entree op de 1e verdieping als op de begane grond een terras. Het kleinere terras op de 1e verdieping heeft zicht op het zwembad, perfect voor ouders die rustig een boek willen lezen om af en toe op te kijken naar de kinderen.

1e verdieping
Eigen tafel en stoelen bij de entree + loggia
Oppervlakte: 95 m2
Woonkamer met keuken
Drie slaapkamers
Twee badkamers met douche/WC

 

Casa gli Archi (6p)

€.770,00-€.1.400,00/week
Het appartement Casa gli Archi, vernoemd naar de gewelven in het plafond, is verdeeld over twee woonniveaus. De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een twijfelaar. Gasten van Casa gli Archi beschikken over een terras met tafel, stoelen en parasol.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 140 m2
Woonkamer met keuken
Drie slaapkamers
Eén badkamer met douche/WC

 

Casa Pinetina (8p)

€.770,00-€.1.645,00/week
De woning Casa Pinetina bestaat uit twee appartementen, ieder met twee slaapkamers. De appartementen zijn intern verbonden, maar hebben desgewenst toch een eigen autonomie. Bij de entree op de 1e verdieping is er een terras (loggia) geschikt voor vier personen, op de begane grond is er een privé terras geschikt voor acht personen, beiden behoren toe aan Casa Pinetina. Vanaf het terras is er zicht over de heuvels tot aan Cortona.

1e & 2e verdieping
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 160 m2
Ruime woonkamer met keuken
Vier slaapkamers
Twee badkamers met douche/WC


Achtergrond

De locatie in Toscane, tussen Montepulciano en Cortona, biedt mogelijkheden om de regio te verkennen. Montepulciano is een juweel van een Renaissance stadje met diverse stadspaleizen en een prachtig centraal plein uit de 16de eeuw. Het ligt in een wijnstreek waar de bekende Vino-Nobilewijn gemaakt wordt.

Montepulciano, een van de hoogste Toscaanse heuvelstadjes, is gebouw op een smalle bergkam. Dwalend door de steile straten ontdekt u mooie palazzi, verborgen hoekjes en pleinen met uitzicht. Afgezien van de pracht van het stadje, zouden de bezoekers er goed aan doen om ook het Spa centrum van S.Albino te bezoeken. Behalve Montepulciano kunt u vanaf Poggio Martino diverse steden en gebieden bezoeken zoals Pienza, Montalcino, Cortona, Siena, het meer van Trasimeno en de Chianti wijnstreek.

De zeven vakantiehuizen van Poggio Martino varieren van één tot vier slaapkamers. Iedere vakantiewoning heeft een eigen buitenruimte. Op het landgoed is een barbecue beschikbaar. Voor de kinderen is er een ideale oplossing, een grote zaal in een benedenverdieping van de villa met een biljart en tafelvoetbal. Er zijn vrijwel altijd kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud die zich samen goed en veilig vermaken.


Reviews


Checklist

 • Zwembad met peuterbad

 • Wekelijks diner

 • Zwembad

 • Kindvriendelijk

 • Barbecue

 • Uitzicht tot Montepulciano

 • Wi-Fi Internet

 • Gedeelde wasmachine

 • Eigen gemeubileerde buitenruimte

 • Gezinnen met kinderen aanwezig

 • Géén ontbijtbuffet

 • Géén eigen wijnen

 • Géén restaurant

 • Géén airconditioning