dr001-1.jpg

Poggio Martino

We kregen er en zeer aangename verwelkoming door Francesca. Onze accommodatie was vlakbij het zwembad gelegen, wat zeer handig was. Een prachtige tuin met zicht op Montepulciano.
— Familie van der Weghe - 2018

Beschrijving

Het landgoed Poggio Martino ligt prachtig op een heuvel in Toscane en beschikt over zeven vakantiehuizen met elk een eigen terras. Het is heerlijk panoramisch gelegen, biedt een uitstekend zwembad met kinderbad en dankzij de ruimte en zorgvuldig aangelegde tuinen heerst er een familiare, maar serene sfeer. Het huis is gerestaureerd met het behoud van de oorspronkelijke architectonische kenmerken en is zorgvuldig ingericht in landelijke, typisch Toscaanse stijl. De locatie in Toscane, tussen Montepulciano en Cortona, biedt mogelijkheden om de regio te verkennen.

 • 7 appartementen

 • Kindvriendelijke tuin met peuterbad

 • Wekelijks traditioneel Toscaans diner

 • Persoonlijke ontvangst

 • Gelegen tussen Cortona en Montepulciano

 • Veel andere gezinnen aanwezig

 • Zwembad met solarium en speeltoestellen

 


Appartementen van één tot vier slaapkamers


Studio (2p)

1 slaapkamer

€.385,00-€.700,00/week
Casa Noce is een vakantiehuis voor twee personen. Het heeft een eigen terrasje voor de entree, met zicht over de heuvels en Cortona. De woning ligt niet aan de zwembadzijde.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 40 m2
Living met open keuken
2-persoons slaapkamer
Badkamer met douche/WC


Kleine gezinswoning (3p)

1 slaapkamer

€.420,00-€.735,00/week
V
akantiehuis la Vigna beschikt over twee slaapkamers, waarvan één kleine kamer met 1-persoons bed. Het is daarom perfect voor een stel met een kind tussen de drie en veertien jaar oud. Het appartement heeft een eigen buitenruimtje en ligt aan de zijde van de Montepulciano vallei.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 55 m2
Living met open keuken
2-persoons slaapkamer
1-persoons slaapkamer
Badkamer met douche/WC


Appartementen (4p)

2 slaapkamers

€.490,00-€.980,00/week
Poggio Martino beschikt over twee vergelijkbare appartementen met twee slaapkamers en een badkamer, Casa Forno en Casa Olivo. Beiden zijn gelegen op de begane grond. De appartementen zijn opgedeeld in een kleine living met keuken, badkamer met douche en twee slaapkamers, waarvan één met twee enkele bedden.

Begane grond
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 65 m2
Living met open keuken
Twee slaapkamers
Badkamer met douche/WC


Appartementen (6p)

3 slaapkamers

€.700,00-€.1.400,00/week
De woningen Melograno en Archi beschikken beiden over drie volwaardige slaapkamers. Melograno ligt in zijn geheel op de 1e verdieping en heeft twee badkamers, Archi is verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, en heeft slechts één badkamer. De appartementen liggen aan zwembad zijde. Gasten beschikken over een eigen tafel met stoelen voor de eigen entree.

Begane grond en/of 1e verdieping
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 95-140 m2
Woonkamer met keuken
Drie slaapkamers
Eén of twee badkamers met douche/WC


Familiewoning (8p)

4 slaapkamers

€.770,00-€.1.645,00/week
De woning Casa Pinetina bestaat uit twee appartementen, ieder met twee slaapkamers. De appartementen zijn intern verbonden, maar hebben desgewenst toch een eigen autonomie. Bij de entree op de 1e verdieping is er een terras (loggia) geschikt voor vier personen, op de begane grond is er een privé terras geschikt voor acht personen, beiden behoren toe aan Casa Pinetina. Vanaf het terras is er zicht over de heuvels tot aan Cortona.

1e & 2e verdieping
Eigen tafel en stoelen bij de entree
Oppervlakte: 160 m2
Ruime woonkamer met keuken
Vier slaapkamers
Twee badkamers met douche/WC


Achtergrond

De locatie in Toscane, tussen Montepulciano en Cortona, biedt mogelijkheden om de regio te verkennen. Montepulciano is een juweel van een Renaissance stadje met diverse stadspaleizen en een prachtig centraal plein uit de 16de eeuw. Het ligt in een wijnstreek waar de bekende Vino-Nobilewijn gemaakt wordt.

Montepulciano, een van de hoogste Toscaanse heuvelstadjes, is gebouw op een smalle bergkam. Dwalend door de steile straten ontdekt u mooie palazzi, verborgen hoekjes en pleinen met uitzicht. Afgezien van de pracht van het stadje, zouden de bezoekers er goed aan doen om ook het Spa centrum van S.Albino te bezoeken. Behalve Montepulciano kunt u vanaf Poggio Martino diverse steden en gebieden bezoeken zoals Pienza, Montalcino, Cortona, Siena, het meer van Trasimeno en de Chianti wijnstreek.

De zeven vakantiehuizen van Poggio Martino varieren van één tot vier slaapkamers. Iedere vakantiewoning heeft een eigen buitenruimte. Op het landgoed is een barbecue beschikbaar. Voor de kinderen is er een ideale oplossing, een grote zaal in een benedenverdieping van de villa met een biljart en tafelvoetbal. Er zijn vrijwel altijd kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud die zich samen goed en veilig vermaken.


Checklist

 • Zwembad met peuterbad

 • Wekelijks diner

 • Zwembad

 • Kindvriendelijk

 • Barbecue

 • Uitzicht tot Montepulciano

 • Wi-Fi Internet

 • Gedeelde wasmachine

 • Eigen gemeubileerde buitenruimte

 • Gezinnen met kinderen aanwezig

 • Géén ontbijtbuffet

 • Géén eigen wijnen

 • Géén restaurant

 • Géén airconditioning


Reviews