Napels & de Amalfikust

 

Michetti (2p)

Casa Michetti bevindt zich in de wijk Vomero van Napels, op de verhoging tussen Castel St.Elmo, de wijk Vomero en Antignano. De woning is goed te bereiken via de funiculaire. Ook het metrostation bevindt zich op loopafstand. De hoge ligging ten opzichte van de stad geeft een schitterend uitzicht op de stad en de Golf van Napels.

 
 

Casa Vietri (4p)

Casa Vietri is een unieke woning in het centrum van Napels. Wanneer u de karakteristieke trap van Vomero, de Salita Petraio, afdaalt en de poort naar het huis opent, wacht u een grote verrassing. Voor u ligt een heerlijke ruime tuin, hoog gelegen boven de azuurblauwe zee. Het panorama is indrukwekkend. In het westen ligt de kaap van Posillipo, waar in de avond honderden lichten schitteren.

 
 

Casa Angelo (4p)

Het huis Casa Angelo is gelegen in Furore, een schilderachtig hoekje van de Amalfikust. De zee, de bergen en de kleurrijke flora en fauna vormen het decor van Furore, één van de meest karakteristieke dorpen aan de Amalfikust. Casa Angelo is geschikt voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte en zichzelf willen onderdompelen in een rustige setting aan de zee.