Casa Angelo

We hebben een geweldige week gehad. De eigenaar troffen wij in een bar in Furore, dat is prima gegaan. Enorm aardige man, die ons met van alles wilde helpen of bijstaan en ook een avond met pizza’s onder de arm bij ons kwam eten. We hadden heerlijk weer dus konden altijd buiten op t terras ontbijten. Een heerlijk huis en een geweldig uitzicht. Het was daar echt top!
— Piroska Olgers - 2018

Beschrijving

Het huis Casa Angelo is gelegen in Furore, een schilderachtig hoekje van de Amalfikust. De zee, de bergen en de kleurrijke flora en fauna vormen het decor van Furore, één van de meest karakteristieke dorpen aan de Amalfikust. Casa Angelo is geschikt voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte en zichzelf willen onderdompelen in een rustige setting aan de zee. De Amalfische kust is de zuidoostelijke kust van het schiereiland onder Napels, met dorpjes als Positano, Maiori en natuurlijk Amalfi. In de Golf van Napels zijn de eilandjes Capri, Ischia en Procida te vinden: prachtige, exclusieve eilanden.

  • 4 personen

  • 2 slaapkamers

  • 2 badkamers met douche/bad/wc

  • Oppervlakte 100 m2

  • Privé tuin

  • Airconditioning

  • Begane grond

 


Achtergrond

Het huis Casa Angelo is gelegen in Furore, een schilderachtig hoekje van de Amalfikust. De zee, de bergen en de kleurrijke flora en fauna vormen het decor van Furore, één van de meest karakteristieke dorpen aan de Amalfikust. Casa Angelo is geschikt voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte en zichzelf willen onderdompelen in een rustige setting aan de zee.

De Amalfische kust is de zuidoostelijke kust van het schiereiland onder Napels, met dorpjes als Positano, Maiori en natuurlijk Amalfi. In de Golf van Napels zijn de eilandjes Capri, Ischia en Procida te vinden: prachtige, exclusieve eilanden. Het achterland van de Amalfikust en Napels biedt ook een aantal hoogtepunten: een bezoekje aan de actieve vulkaan de Vesuvius en aan Pompei, dankzij een uitbarsting van de Vesuvius één van de best bewaarde Romeinse steden is de moeite waard.

Casa Angelo beschikt over een eigen parkeerplaats, vanaf de openbare weg is de woning via 23 traptreden te bereiken. Hoogtepunt is het gemeubileerde privé terras met magnifiek uitzicht over de zee. De woning beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met ligbad. Airconditioning is aanwezig, op verzoek kan van de Wi-Fi internetverbinding gebruik gemaakt worden. De keuken is volledig ingericht met o.a. vaatwasser, magnetron en koffiezetter.

In het dorpje Furore zijn allerlei faciliteiten beschikbaar, een restaurant, bar, kleine supermarkt, geldautomaat en apotheek.

Reviews