Bonustrip 2015/2016

Bonustrip 2016 | Rome

Bonustrip 2016 | Rome

Soms komt geluk uit onverwachte hoek.


Al jaren boeken wij tot volle tevredenheid onze vakantie in Italië bij S.M.O.O.K.. Dat onder diegenen die bij S.M.O.O.K. boekten een reis verloot werd wisten wij eigenlijk wel maar was ook wel weer een beetje vergeten. Wat waren wij dan ook blij verast een berichtje van de Italiaanse Notaris te ontvangen dat wij dit jaar een trip naar Rome gewonnen hadden. S.M.O.O.K. ‘s directeur Chris Lenders meldde ons gelijk dat het niet per se Rome hoefde te zijn en dat wij konden overleggen wat wij leuk vonden. Wij hoefden daar niet over te aarzelen. Eerder waren wij er wel geweest maar op Rome raak je niet gauw uitgekeken.


Wij besloten half oktober de reis te ondernemen en inmiddels ligt die al weer 2 maanden achter ons. Terugkijkend was het van begin tot einde fantastisch geregeld. Op het vliegveld werden wij afgehaald en naar een mooi appartement, op 500 meter afstand van het Vaticaan gelegen, gebracht. Het appartement voldeed 100 % aan onze verwachtingen.

 

De eerste dag had Chris gezorgd dat er kaartjes waren voor de Borghese Galerie. Hier wilden wij al jaren naar toe en is een aanrader voor een bezoek. De volgende dag kregen wij, de in de gewonnen trip begrepen, stadsrondwandeling. De twee uur, die daarvoor uitgetrokken waren, vlogen om doordat de gids ons constant wist te boeien met mooie verhalen. Verder bezochten wij natuurlijk het Colosseum, Castel d’Angelo en de vroegere havenstad Ostia en werd er uitvoerig gewinkeld voor de thuisblijvers. Toen wij tot slot weer naar het vliegveld werd gebracht voor de terugreis keken wij terug op een fantastisch verblijf in Rome.


Familie van der Linden

 

Noot van SMOOK: de officiële uitslag is hier te downloaden.

Bonustrip 2016 | Rome

Bonustrip 2016 | Rome

Dag beste,

 

Ieder jaar doe ik iets voor mijn huurders, in 2015 is er een reis naar Italiaanse kust (Gaeta) verloot onder de gasten.

 

In 2016 is Rome aan de beurt. Als u in 2016 één van mijn woningen boekt (of heeft geboekt) en u heeft interesse, dan stop ik jullie in de koker om mee te loten naar de bonustrip;


- Drie nachten verblijf appartement Rome (max 4 personen)
- Retourvlucht vanuit Nederland naar Rome (max 4 personen)
- Privè transfer van en naar de luchthaven
- Inclusief entreetickets Colosseum/Forum Romanum
- Inclusief stadswandeling met officiële gids (3 uur)


De reisdata kiezen we in overleg. De winnaar van de bonustrip wordt bepaald door notaris De Prisco uit Gaeta en wordt via de website bekend gemaakt.


Update 05/07/2016:


Het is op zijn Italiaans erg veel later geworden, met excuses, maar aanstaande vrijdag 8 juli gaat de lijst met deelnemers naar de notaris in Gaeta. Ik zal alle deelnemende reserveringsnummers hier publiceren. Op en vanaf 9 juli kan de lijst met deelnemers NIET meer worden gewijzigd. De loting heeft vervolgens plaats op 15 juli, de winnaar wordt persoonlijk ingelicht. 


Update 15/07/2016:


Het is nu aan notaris Massimo de Prisco uit Gaeta, de lijst met deelnemers ligt op zijn bureau en is hier te downloaden.


Update 01/08/2016:


De reis naar Rome is gewonnen door de familie Van der Linden uit Heemstede, op 1 augustus bepaald door notaris De Prisco uit Gaeta, zie hier de formele uitslag.


Saluti,

Chris Lenders

Bonustrip 2015 | Gaeta

Bonustrip 2015 | Gaeta

Na een eerste goede vakantiervaring bij SMOOK in 2014 en een nieuwe boeking voor de zomer van 2015 hebben we begin 2015 enigzins gedachtenloos deelgenomen aan het klantonderzoek. Leuk dat je daarmee een reisje kon winnen, maar hoe groot was die kans eigenlijk nou echt? Groot was onze verbazing dan ook dat we uit 200 (!) inzendingen door de notaris als winnaar uit de bus kwamen. Dat was ons nog nooit overkomen.


Het begon met de voorpret: keuze van datum vertrek, tijdstip vertrek, hotel, soort excusie, soort maaltijd en zelfs nog de keuze tussen Gaeta en Barcelona. Alles was mogelijk. Het werd ons duidelijk dat het bijzondere bonustrip zou worden. Vrienden en collegas keken ons enigzins jaloers aan als we vertelden over wat ons te wachten stond.


Eind september was het dan zover: verwachtingsvol vertrokken wij naar Gaeta. En ja: een bonustrip was het. Wat hebben we genoten van het leuke stadje, het mooie weer, het strand, de glinstering op de zee, het heerlijke eten, de aardige mensen en last but not least de service van Chris. Elke dag voelde als een heel bijzonder kado.


Het startte direct bij aankomst in Rome: een chauffeur wachtte ons met naambordje op alsof we echte Vips waren. Eenmaal in de auto ontvingen we een fles wijn en bekers om tijdens de rit van 2 uur lekker op te drinken. Een decadente start van onze trip. Gaeta zelf bleek wonderschoon te liggen aan de Italiaanse kust. Ons hotel lag heel centraal met uitzicht op de baai van Gaeta en op loopafstand van het stadje en de zee. Heerlijk om je een paar dagen over te geven aan la dolce vita: onder het genot van koffie of een drankje turen over de zee of lekker slenteren door de stad. Geen beslommeringen en geen verplichtingen, alleen maar genieten.


De volgende dag werd heel bijzonder. Een rondleiding door de stad door Andrea Brengola, de locale nieuwslezer, tevens kunstkenner en historicus. Drie uur lang heeft hij ons rondgeleid door de stad langs alle bezienswaardigheden en plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Al lopende door de stad werden we vaak voorgesteld als hollandse vrienden van Chris, wat ook grappig was. We voelden ons echt bevoorrecht.


De volgende dag stond ons een heerlijke lunch te wachten, bij een visrestaurant aan de haven. Lekker op het terras en in het zonnetje. Supervers en heerlijk bereid! Weer een kadootje.


Na een heerlijke laatste ochtend op het terras bij zee zijn we vol weemoed in de taxi terug naar vliegveld Rome gestapt. Een ervaring rijker en een plaatsje om te onthouden. We hebben genoten en konden ons geen betere afsluiting van de zomer 2015 wensen. De Bonustrip SMOOK was met recht een bonus: het was een voorrecht om deze dit jaar te hebben gewonnen.

 

Nora Grundel
Ron Willemsen

 

Noot van SMOOK: de officiële uitslag is hier te downloaden.